Propely endret arbeidsmetodikken i SEFF Holding

SEFF Holding er et eiendomsselskap som eier, utvikler og forvalter bolig- og næringseiendom. Etter at de tok i bruk Propely har de fått en mer effektiv drift og bedre oppfølging på saker.
Published on
November 1, 2023

SEFF Holding er et eiendomsselskap som eier, utvikler og forvalter bolig- og næringseiendom, alt sentralt i Oslo. Virksomheten har lang erfaring i bransjen siden 1990, og tilrettelegger i dag arbeidsplassene til mange mennesker.

SEFF ønsker at prosjektene deres skal kjennetegnes av god, gjennomtenkt arkitektur, med fokus på livskvalitet og bærekraft som fremtidige generasjoner kan være stolte av. De vil skape varige verdier samtidig som de gir eiendomsprosjekter, som for tiden består av kontorer, lager, hoteller og parkering, høyest mulig verdiavkastning.

Effektiv drift og bedre oppfølging

– Propely har endret arbeidsmetodikken vår i SEFF. Målet var at vi skulle slutte med mail og all den mailkorrespondansen. Selvom vi ikke kan slutte helt med mail, kan vi i hvert fall kutte ned på det. Alt internt hos oss, som blant annet å legge inn avvik gjør vi i Propely. For oss var det også viktig at leietakerne kunne ta i bruk tjenesten, noe som de gjør.

Digitale verktøy er det vi har med oss hele tiden. Det viktigste verktøyet jeg har i arbeidsdagen er telefonen min, og på den har jeg Propely tilgjengelig til en hver tid.

– Det jeg liker best med Propely er at det er enkelt og intuitivt. Det tok oss bare et par dager å sette oss inn i systemet og begynne å bruke det. Det jeg føler jeg får mest igjen for, er at jeg nå kan følge opp drift og driftssjefen på en mer effektiv måte. Før gikk all kommunikasjon via mail, og jeg måtte stille spørsmål om hva som var blitt gjort. Men nå, med Propely blir alt registrert og huket av, noe som har resultert i mindre oppfølging fra min side, forteller Anne Marte Ryfetten, Eiendomssjef i SEFF Holding.