Propely med sju nyansettelser

Proptechselskapet har de seneste månedene forsterket teamet for å sikre videre vekst og utvikling. Sammen vil de sikre at både eksiterende og nye kunder får maksimalt utbytte i plattformen.
Published on
November 15, 2023

Proptech-selskapet Propely har de siste månedene forsterket sitt team for å sikre videre vekst og utvikling.

I en tid hvor eiendomsmarkedet er preget av økonomisk og politisk usikkerhet, seren unik mulighet til å hjelpe eiendomsforvaltere med å fokusere på kostnadsbesparelser og økt driftseffektivitet. Propely er en moderne kommunikasjonsplattform som forenkler hverdagen til forvaltere gjennom et fullverdig FDV-system, leietakerportal og innsiktsmodul for hele porteføljen. De har nylig nådd en viktig milepæl ved å overstige 10 millioner kroner i årlige gjentakende inntekter (ARR).

CEO i Propely, Kristoffer Moe Lundquist, understreker at fokuset på nyansettelsene har vært en strategisk investering for å drive videre vekst i organisasjonen.  

- "Hver av våre nyansettelser bringer en unik kompetanse som vil bidra til å styrke selskapet som helhet" sier Lundquist.

Customer Success-avdelingen har fått et betydelig løft med tilskuddet av Carolin Boström, Fredrik Jensen, og Sebastian Schmidt Andersen. Boström, tidligere fra Kindly, har spesialisert seg på Conversational AI og kundeservice. Jensen har bred erfaring innen forretningsutvikling fra blant annet Schibsted og Talentech. Andersen, med teknisk erfaring fra Tenerity og Danske Bank, bringer med seg en bakgrunn innen produktutvikling og produktmarkedsføring. Sammen vil de tre sikre at både eksiterende og nye kunder får maksimalt utbytte i Propelys plattform.

Etter ansettelsen av ny Head of Sales i mai, Morten Ullnæss, har salgsteamet fått med seg to nye på laget som blir strategisk viktig for Propelys videre vekst. Christian Schartum med bakgrunn fra den anerkjente proptech-aktøren Marketer, har solid erfaring fra salgsprosesser i et selskap med stor kommersiell vekst. Oskar Lie, med tidligere erfaring fra blant annet Innovation Support, bringer verdifull ekspertise til det kommersielle teamet innen salgsprosesser og kundeoppfølging.

Ida Norseng Tandberg er selskapets nye Marketing Manager og bringer med seg erfaringer innen merkevarebygging, markedsføring og kommunikasjon fra sin tidligere rolle hos Marketer.

- "Propely er i en spennende vekstfase med stort potensial. Å kunne bidra til utformingen av merkevaren på dette stadiet er utrolig givende", sier Tandberg.  

Den nyeste ansettelsen er av Kristoffer Olavesen, en UX designer med erfaring fra startups og designbyrå som vil være med å skape enda bedre brukeropplevelser og grensesnitt for Propely.

Samlet utgjør ansettelsene en betydelig styrking av Propelys team og med sin varierte kompetanse og erfaring er de med på videre vekst i selskapet.

Les pressemeldingen i Estate her.