Unloc + Eiendomsappen = Sant

Nyhet - administrer digitale nøkler fra Unloc med Eiendomsappen!
Published on
November 2, 2020

Nyhet - administrer digitale nøkler fra Unloc med Eiendomsappen!

Har du opplevd å glemt nøkkelkortet til kontoret hjemme? Har du måttet betale i dyre dommer for å erstatte forsvunnede nøkler? Eller har du måttet tatt tid ut av dagen din for å slippe inn en leverandør på en eiendom på andre siden av byen?

De fleste av oss kan kjenne oss igjen i disse situasjonene. Heldigvis er løsningen her - digitale nøkler på din mobiltelefon. Eiendomsappen er derfor glad for å annonsere at vi nå integrerer sømløst med Unloc, Norges ledende leverandør av digitale nøkler.

Hva er Unloc?

Unloc er verdens digitale nøkkelknippe, med en visjon om å åpne dører for alle overalt. Unlocs teknologi muliggjør umiddelbar deling av nøkler til din mobiltelefon, og lar deg samle alle dine nøkler i et digitalt nøkkelknippe.

Hvordan fungerer integrasjonen?

Vi har integrert med Unloc for å gi våre kunder muligheten til å administrere både permanente og midlertidige digitale nøkler direkte fra Eiendomsappen. Integrasjonen har tre hovedbruksområder:

 • For leietakere
  Drastisk reduser tiden brukt på overlevering av nøkler til leietakere ved å sende en digital nøkkel til deres mobiltelefon. Integrasjonen gir deg til enhver tid oversikt over alle som har tilgang på bygget, og lar deg med ett klikk fjerne tilgang til brukere som ikke lenger skal ha tilgang.
 • For tjenesteleverandører
  Når du delegerer en oppgave til en tjenesteleverandør, kan du legge ved en midlertidig digital nøkkel for tidsrommet de trenger tilgang i. Si at en heismontør skal utføre en vedlikeholdssjekk på heisen, men du er i et møte - send de en digital nøkkel gyldig i et par timer og de kan komme seg inn på bygget selv.
 • Bookingmodul
  Eiendomsappen tilbyr en bookingmodul som lar dine leietakere enkelt reservere alt fra rom til kajakker. Ved hjelp av Unloc- integrasjonen kan leietakeren motta en midlertidig digital nøkkel sammen med bookingbekreftelsen.

Hva er fordelene?

Vi i Eiendomsappen tror digitale nøkler er fremtiden. Fordeler inkluderer:

 • Reduser kostnader: Ved å kutte ut fysiske nøkler kutter du også ut kostnader relatert til å slipe nye nøkler, kjøpe nøkkelkort og erstatte mistede nøkler.
 • Enkelt: Selv for de teknologi- skeptiske!
 • Praktisk: De aller fleste av oss har med mobilen uansett hvor vi er.
 • Sikkert: Få umiddelbar oversikt over alle som har tilgang til ditt bygg, og gi og fjern tilgang med et enkelt klikk.
 • Ja takk, begge deler: Å endre nøkkelsystem over natten er en ambisiøs oppgave. Unloc kan derfor fungere som et supplement til ditt eksisterende nøkkelsystem, i stedet for å erstatte det.

Hvordan kommer jeg i gang?

Det er superlett å komme i gang med digitale nøkler, og alt av oppsett kan gjøres direkte fra Propely. Ta kontakt med oss for mer informasjon og et uforpliktende tilbud!