Cetho Eiendom - snart ett år med Eiendomsappen!

Før Julie rakk å flytte 100 prosent nordover, fikk vi gutta pitche Eiendomsappen til henne. Det viste seg å bli starten på et fantastisk samarbeid.
Published on
August 25, 2020

Her i vakre Lofoten, nærmere bestemt Svolvær, sitter en av Nord-Norges største eiendomsaktører, nemlig Cetho Eiendom. Selskapet eier og drifter omkring 66 tusen kvadratmeter eiendom i 11 nord-norske byer som inkluderer blant annet Bodø og Tromsø, samt flere byer i Lofoten. Nå er det snart ett år siden Cetho ble med som en av Eiendomsappens aller første brukere. I den anledning slo vi på tråden til daglig leder Julie Drechsler for å få en status på bruken og høre hvorfor de valgte å bli med på reisen så tidlig.

 

Julie Drechsler

I september 2019 begynte Julie som daglig leder i det familieeide eiendomsselskapet, etter å ha jobbet noen år i Oslo. Før Julie rakk å flytte 100 prosent nordover, fikk vi gutta pitche Eiendomsappen til henne. Det viste seg å bli starten på et fantastisk samarbeid.

 

Å overta som daglig leder i eiendomsselskapet var derimot ikke bare rett frem:

- En av utfordringene var at vi ikke hadde informasjon om eiendommene, leietakere og annet samlet på en oversiktlig måte. Som ny i jobben og relativt fersk i eiendomsbransjen, så jeg et behov for å kunne samle all nøkkelinfo lett tilgjengelig, samt ha et mer smidig verktøy for kommunikasjon med leietakere og avviksrapportering.

 

Så hvorfor valgte dere å ta i bruk Eiendomsappen?

- Først og fremst virket det som et enkelt og lettvint system å ta i bruk, både for oss og for leietakerne våre. Eiendomsappens digitale løsninger er intuitive og enkle å lære opp både internt og eksternt. I tillegg så vi på gutta bak systemet som sultne og gira på å utvikle produktet sitt, noe som virket spennende for oss som kunde gjennom å få innflytelse på utviklingen med innspill og tilbakemeldinger. I tillegg opplevde vi dem som serviceminded og lett å kommunisere med.

Julie forteller også om en enklere arbeidshverdag etter at de tok i bruk Eiendomsappen.

- Jeg var helt ny i jobben, og Eiendomsappen var noe av det første jeg implementerte nettopp fordi vi så behovet for å kunne samle all nøkkelinfo, samt ha et mer smidig verktøy for kommunikasjon og avviksrapportering.

 

Cetho Eiendomsappen

Eiendommene i Svolvær som Julie & co i Cetho både eier og drifter selv. Kilde: https://www.cethoeiendom.no/

 

Hvilke funksjonaliteter bruker dere mest i dag? Hva er fordelene med disse?

- Det vi bruker mest til nå er definitivt avviksrapporteringen. Den gjør det enkelt for leietakerne våre å melde avvik, i tillegg gjør den det enkelt for alle nøkkelpersoner å være informert om innrapporteringer. Samt at kommunikasjonen rundt hvordan hvert avvik skal håndteres blir mye mer smidig og effektiv. I tillegg har vi for et av byggene våre tatt i bruk Unloc-integrasjonen med digitale nøkler, som passer perfekt for arealer hvor det er hyppig inn- og utflytting og vi slipper å styre med fysiske nøkler.

 

Til slutt: Hva kan Eiendomsappen gjøre bedre?

- Det kunne kanskje vært nyttig at vi i starten hadde en slags "oppskrift" på hvordan å best mulig komme i gang med å få inn all info og leietakere. Det kan være at dette var annerledes for oss ettersom at jeg var helt ny i bransjen da vi tok i bruk Eiendomsappen, samt at infoen som skulle inn ikke var godt nok organisert hos oss fra før av. Jeg ser i hvert fall for min del at det kunne vært nyttig med en slik guide når vi begynte. Gutta bak appen har selvfølgelig vært utrolig hjelpsom og imøtekommende, og når jeg har bedt om hjelp så har de vært behjelpelige til enhver tid.

Et godt kundeforhold

Reisen fra vi fikk pitche for Julie og til i dag har vært enormt givende for oss i Eiendomsappen. Julie og resten i Cetho har virkelig vist interesse og engasjement rundt det vi gjør, og tilbakemeldingene deres har vært svært sentrale i utformingen av Eiendomsappen. Slike kundeforhold har for oss vært helt avgjørende underveis for å utvikle bransjens mest innovative system.

Guiden som Julie etterspurte har vi senere utviklet for å bidra til smidigere brukerreise der man kan komme i gang helt på egen hånd, uten å måtte kontakte oss eller be om demo først. Ønsker du også å prøve et selvforklarende og brukervennlig forvaltningssystem? Ta kontakt med oss!