AKA velger Propely for hele eiendomsporteføljen

Propely har kunngjort et partnerskap med AKA. Målet er å styrke AKAs forvaltning på tvers av hele organisasjonen ved å ta i bruk Propelys plattform for 300 handelseiendommer i Norge og Danmark.
Published on
March 12, 2024

Propely har kunngjort et partnerskap med AKA. Målet er å styrke AKAs forvaltning på tvers av hele organisasjonen ved å ta i bruk Propelys plattform for 300 handelseiendommer i Norge og Danmark.

Signeringen med AKA representerer en betydelig styrking av Propely sin posisjon innen handelseiendommer og vil ytterligere utvide deres evne til å levere førsteklasses eiendomsløsninger. Avtalen ble formelt signert i slutten av februar, og begge selskaper ser frem til et langsiktig partnerskap.

- “Vi er stolte over å bli valgt som strategisk samarbeidspartner av en velrenommert og ambisiøs organisasjon som AKA. Partnerskapet vil bidra til å styrke begge organisasjonene, og vi gleder oss til å komme ordentlig i gang”, kommenterer Morten Ullnæss, kommersiell leder i Propely.

Propely leverer en kommunikasjonsplattform for drift og vedlikehold som forenkler både små og store prosesser i forvaltningsorganisasjoner. Plattformen effektiviserer manuelle oppgaver knyttet til FDV, servicerapporter og leietakerhåndtering. Den sentraliserte kommunikasjonen og økte innsikten som Propely muliggjør, fører til raskere dekning av rapporteringskrav, betydelige tidsbesparelser i DD-prosesser og en markant reduksjon av kostnader forbundet med manuelle prosesser.

AKA er et av Norges største og raskest voksende private eiendomsselskaper med en portefølje som i løpet av 2024 overstiger 300 eiendommer under forvaltning. Partnerskapet innebærer at AKA benytter Propely for sin portefølje av handelseiendommer, med integrasjon til andre systemer for effektivisering. Gjennom dette samarbeidet vil begge jobbe tett sammen for å realisere synergier og levere merverdi til AKAs samarbeidspartnere. Med Propely styrker organisasjoner sin operative effektivitet og legger grunnlaget for en sømløs og kostnadseffektiv drift.   

- "AKAs visjon er å være Norges ledende innen drift og forvaltning av egne handelseiendommer, som for oss betyr å ha et godt og tett samspill med våre samarbeidspartnere. Med Propely kan vi være enda mer driftseffektive og tilby enda bedre service og oppfølging ute på eiendommene. Vi opplever at Propely er brukervennlig, oversiktlig og dekker de behovene vi har. Vi gleder oss til å ta i bruk plattformen og forenkle hverdagen vår", sier teknisk ansvarlig i AKA, Hans Arne Sørli.
-“Dette partnerskapet gir oss muligheten til å ytterligere forbedre vårt tilbud og støtte AKA gjennom deres eiendomsreise. Det er også gledelig at med AKA tar vi vårt første skritt ut av landet, hvor 64 eiendommer er i Danmark”, avslutter Co-founder og COO, Ole Ekern.

Les pressemeldingen i Eiendomswatch her.