Rutiner i Eiendomsappen 📅

Man kan nå endelig opprette rutiner og sjekklister fra Eiendomsappen.
Published on
August 11, 2020

Nylig lanserte vi en oppdatering som har vært svært etterspurt blant våre brukere. Man kan nå endelig opprette rutiner og sjekklister fra Eiendomsappen. Dette betyr at man kan sette opp alt fra brann-rutiner til vårrengjøring med faste frekvenser, noe som gjør det utrolig enkelt å holde styr på disse oppgavene. Den som står som ansvarlig får en varsling like før oppgaven skal løses, sammen med alt han/hun trenger for å utføre den.

Ingen flere excel-ark med linje på linje med periodiserte oppgaver. Ingen flere sjekklister som skrives ut og oppbevares i mapper på kontoret. Alt man trenger å gjøre er å huke av i appen når oppgaven utføres, så lagres all nødvendig dokumentasjon i systemet til senere. God FDV-dokumentasjon har aldri vært enklere.

Under finner du noen skjermbilder for hvordan man administrerer rutinene fra web. Rutiner opprettes enkelt med et par tastetrykk og kan tildeles en eller flere eiendommer med en gang. Deretter tar systemet seg av resten.

Her finner man en liste over alle regelmessige oppgaver man har satt opp. Oppgavene kategoriseres med en type, noe som gjør det enkelt å se hva slags rutiner man har satt opp.

Skjermbilde 1: her finner man en liste over alle regelmessige oppgaver man har satt opp. Oppgavene kategoriseres med en type, noe som gjør det enkelt å se hva slags rutiner man har satt opp.

Inne på hver rutine har man mulighet til å opprette underoppgaver. Dette gir deg mulighet til å skape periodiserte sjekklister som det blir veldig enkelt å holde styr på.

Skjermbilde 2: inne på hver rutine har man mulighet til å opprette underoppgaver. Dette gir deg mulighet til å skape periodiserte sjekklister som det blir veldig enkelt å holde styr på.

Behovsstyrte rutiner

Funksjonaliteten for rutiner som er beskrevet hittil har vært såkalte frekvensstyrte rutiner. Rutinene er satt opp til en gitt tid, og skal ofte gjennomføres uavhengig av status på eiendommen. Så langt har det vært vanskelig å komme unna de frekvensstyrte rutinene, da mulighetene for automatisk varsling ved behov for vedlikehold har vært minimale. Med ny sensorteknologi blir det derimot stadig lettere å bevege seg bort fra den frekvensstyrte driften og over til en mer behovsstyrt tilnærming. Dette gir muligheter for store driftsoptimaliseringer, ved at man prioriterer ressursene der det faktisk er behov. I Eiendomsappen tilrettelegger vi for integrasjoner med flere ulike sensor-leverandører, hvor sensorikken automatisk kan opprette avviks-oppgaver i systemet.

Lurer du på hvordan du kan gå over til en mer behovsstyrt drift? Ta kontakt med oss her: https://eiendomsappen.com/nb/contact-us, så hjelper vi deg i gang med å optimalisere driften din.