Slik kommuniserer Holm Eiendom effektivt på sine bygg

Holm Eiendom eier og drifter flere næringsbygg i Oslo, og tilrettelegger arbeidsplassene til over 1500 mennesker. Se hvordan de bruker Propely til å effektivisere dirften og spesielt den kommunikative biten på å håndtere hendvendelser.
Published on
October 20, 2023

Holm Eiendom eier og drifter flere næringsbygg i Oslo, og tilrettelegger arbeidsplassene til over 1500 mennesker. Flere av bygningene er det Holm familien selv som har bygget, blant annet eiendommene i Olav V's gate 1 og Engebrets vei 7.

Holm Eiendom er også er deleier i Lillestrøm Delta, som er en betydelig aktør i eiendomsmarkedet på Lillestrøm.

– Den største utfordringen vi hadde før vi tok i bruk Propely, var den kommunikative biten på å håndtere hendvendelser. Eksempelvis gjør Propely det utrolig enkelt for meg å ta et bilde og opprette en arbeidsordre. Deretter kan jeg følge hele oppgaven, og jeg vet alltid hva som skjer. Det gjør at jeg slipper å ringe rundt for å holde oversikt. Jeg holder meg hele tiden oppdatert direkte i Propely, frem til oppgaven er løst, sier Michael Martinaux, Driftssjef i Holm Eiendom.

– Det føles helt fantastisk. Nå bruker jeg tiden min på det jeg faktisk skal og jeg slipper å ta telefoner og sende ut e-poster for å holde oversikt, forteller han videre.

– Det vi i Holm Eiendom får mest ut av Propely, er mer tid. Jeg vil anbefale mine bransjekollegaer og andre kontakter i eiendomsbransjen til å bruke Propely for å jobbe tettere sammen og mye mer effektivt sier Martinaux.

Åpen for en prat om hvordan du kan effektivisere driften og samtidig øke leietakertilfredshet? Ta kontakt med oss her eller book en demo av verktøyet 👋