Eiendomsappen blir til Propely!

Fra og med 1. mars skifter Eiendomsappen navn til Propely, og satser videre mot å gjøre eiendomsforvaltning enklere.
Published on
March 1, 2022

Med sterk vekst i 2021 i ryggen tar selskapet nå nye steg. Fra og med 1. mars skifter Eiendomsappen navn til Propely, og satser videre mot å gjøre eiendomsforvaltning enklere.

"Navnet Eiendomsappen representerer ikke lenger hva vi leverer på en god måte. Plattformen vår sikrer sømløs samhandling, kommunikasjon og samarbeid i forvaltningen av eiendom. I tillegg kobler vi på dokumentasjon, automatisering, rapportering og analyse, med mål om å forbedre morgendagens bygg. Det har derfor lenge vært klart for oss at vi trenger et navn som representerer dette på et bedre vis."

Kristoffer Lundquist, Daglig leder

Propely Eiendomsappen

Videre vekst

Nå setter vi fart for alvor, og det neste 1,5 året skal vi ansette mer enn 10 personer og øke fokuset vårt på gode kundeopplevelser. En sentral del av dette er å ansette ytterligere utviklere og personer på kundeoppfølging som vil ta plattformen til nye høyder.

Rebrandingen var et naturlig steg i reisen til Eiendomsappen og har vært planlagt en god stund. Alle våre brukere kommer til å oppleve en smidig overgang og vil utelukkende oppleve positive effekter som følge av rebrandingen.

De neste par dagene vil det visuelle uttrykket på mobil-appene og web-plattformen også oppdateres. Har du noen spørsmål om hva endringen har å si for deg og ditt selskap, er det bare å ta kontakt! 

-

Kontaktinformasjon:

Kristoffer Lundquist
kristoffer@propely.app
941 98 838